Capitolul 19 – Ally, castiga, din nou!

Alice P.O.V:

Eu si Jasper ramasesem singuri la masa si chiar doream sa-l intreb ceva…

–         Jazz, de ce nu am mai iesit, adica sunt sigura ca daca B si E nu veneau acum, nu mergeam la club. E din cauza ca nu crezi ca ma pot controla, nu ?

–         Iubito, normal ca stim ca te poti controla, dar e o mare problema…

–         Mare problema ? Si de ce, tu, Jasper Cullen, nu mi`ai zis nimic ?

–         Alli, las`o balta ! Ma luat gura pe dinainte.

Dintr-o data a aparut ceva in mintea mea, o imagine… Padurea, patru persoane: o fata blonda, doi baiati sateni si unul blond. Nu intelegeam de ce imi venisera chestiile astea prin cap, dar oricum…

–         De ce nu vrei sa`mi zici ? Jazz, mereu ti-am zis totul, dar tu nu si nu.

–         Alli, e o problema, care nu ne implica pe noi. Nu trebuie sa ne implicam in asta !

M-am incruntat si am plecat, lundu-l pe Emmi, langa mine si lundu-l la intrebari. Normal ca nici el nu mi`a zis nimic, fiinca era pe ’’felie’’ cu Jazzi. Eee bine ! Vor vedea ei, ca nu e bine, daca se pun cu Alice Cullen, stai am zis Cullen ? Oare unde imi era gandul ?

Am plecat de acolo, lunda`mi geanta si nespunand nimic nimanui. Nici macar Innei, nu i`am lasat nici mesaj fiinca stiam ca atunci cand isi vor da seama ca am plecat, Edie va avea grija sa afle, unde sunt. Am alergat, in continu` fiinca stiam ca sunt urmarita, dar nu stiam de cine.

Nu ma intorceam, fiinca stiam ca nu trebuie sa ma opresc din drum… Va intrebati, daca am inebunit sau nu? Pai nu cred ca am facut`o, doar ca m-am saturat ca toata lumea sa-mi ascunda lucruri. Asa ca m-am decis sa plec vreo cateva zile, asa incat sa ii sperii de moarte. Erau trei persoane, care ma urmareau, clasicul rateu, Alice !

Din cauza ca eram nou nascut, eram mai rapida, daca nu aveam avantajul asta, era vai de mine. Cred ca sunt in raza lui Ed, asa ca numai trebuie sa ma gandesc la plecarea mea, doar pentru ai arata lui Jasper ca pot sa iau decizii singura si ca fac parte din aceea familie. Am o idee, sa ma gandesc ca vreau sa ma duc la mall, sa-mi iau o rochita mov, scurta si sexi.

L`am auzit pe Ed, spunandu`i lui Jazz, ca ma gandesc la mall, genti si o rochie, in care as arata delicios. L`am auzit pe iubitul meu, dandu`i una lui E, l-a trantit intr`un copac. Nu cred ca era prea grav, dar oricum nu-mi placea ca reactiona asa.

Jasper tipa la cei doi ca se misca ca doua babe, ajunse la menopauza. Am inceput sa rad, dar am continuat sa alerg, parca eram intr`un film de actiune, saream dintr`un copac in altul… El era aproape in spatele meu, dar cei doi mereu il opreau din drum. Destinul e de partea mea, de data asta…

–         Haide-ti plecati ! Ma descurc eu cu ea ! De mine va asculta !

–         Bine, bine ! Dar daca nu o prinzi pe Mini-Alii, voi venii sa te ajut !

De unde doamne iarta-ma Mini-Alii, il voi omori pe Emmi si il voi rupe in bucati sau mai bine il voi taia pe Dl Flavi..L`am auzit pe Eddie, povestindu`i lui Emmi, ce gandeam eu.

–         Allu-Aly, promit ca nu iti mai zic niciodata Mini-Alli, dar nu te atinge de Dl Flavi, nu, te rog nu !tipa Emmi.

Allu-Aly, deci gata e un om mort, stiu si o pedeapsa. Merge cu mine la cumparaturi cinci zile la rand si asa trebuie sa imi iau lucruri noi. Emmi cerea indurare, i-am auzit pe E & E plecand. Atunci Jasper a marit ritmul, oh nu! Haide Alice, misca`te! Nu am auzit nimic, dar cum? De ce? Unde era Jasper? Poate a renuntat, oo da! Alice, tu mereu castigi!

Dar s-a intamplat ceva ce nu credeam ca se va intampla, Jasper a sarit pe mine si m-a imobilizat. Cacat ! Acum voi asculta, in continu` predicile lui, sa vedeti acum.

–         Astept sa incepi cu predicile, dar meritai din plin. Jasper Cullen, esti un nesuferit si niciodata nu vrei sa`mi zici nimic ! Nu cred ca fac parte din aceasta familie, asa ma simt. Mereu ascunde`ti cate ceva de mine si ma simt naspa. Eu, eu… cred ca nu ma iubesti.

Acesta imi puse un deget pe gura si ma intrerupse, brutal. Apoi ma saruta, presandu`si buzele de ale mele, era asa de puternic, dar atat de delicios. L-am impins intr-un copac si m`am lipit de el, landu`l de par si lipindu`l de mine.

A incercat sa imi de-a rochia jos, dar l`am oprit.

– Doar nu vrei sa o facem lipiti de un copac, nu ? Plus ca inca nu mi`ai explicat nimic… Jazz nu vreau ca fiecare cearta a noastra sa duca la sex… Nu asa scapi de mine, poate ai scapa de mine pentru cinci-sase ore, ducandu`ma intr`un mall. Dar nu de tot, intelegi ?  Spune`mi Jasper Cullen, de ce nu imi spui ? De ce doar te uiti in jos, uita`te in

ochii mei ! Haide ! am tipat eu la el.

– Alice, te iubesc, prea mult ca sa te pierd ! Si nu vreau sa iti spun pentru ca nu e ceva care sa te intereseaza.a zis el, lasand capul in jos. Si nu vreau sa scap de nimic, esti ca un magnet pentru mine, da….daca te-as pierde, cred ca as decide sa mor.a zis el, balbaindu`se.

I`am sarit in brate si imi venea sa imi trag una. De ce fusesem asa de dura? Stiam ca el mereu mi`a vrut binele… Mereu. Puteam simtii, doar privindu`l, puteam sa`i vad durerea, cand ziceam cate ceva sau fericirea, cand ii ziceam ’’te iubesc’’.

–         Jazz, scuza`ma ! Sunt o proasta, stiu ca ma iubesti! Dar uneori imi e atat de greu, sa cred ca unul ca tine, asa perfect, ar putea sta cu una ca mine. J, sunt asa o proasta.

–          Alice, taci ! Crede`ma m`am luptat mult cu inima, fiinca l`a inceput mi s`a parut o dragoste imposibila… Adica eu cu Tanya, ma rog si mai era si faptul ca eu eram vampir si tu om. Crezi ca mi`a fost usor sa nu iti sar la gat, sangele tau, mirosul tau. Totul m`a atras, Alice, te iubesc !

Numai puteam, numai suportam ! De ce ? De ce, Alice ? Mereu strici totul, am inceput eu sa tip la mine ? Oare chiar am inebunit ? Un vampir nebun, hmm. Cred ca imi place, un vampir nebun.

Jasper P.O.V :

I`am luat chipul micut in mainile mele reci si i`am zis ca cel mai important pentru mine, acum este sa o protejez pe ea. Si asa si era, nu as putea sa imi mint ingerul, mai ales ochii ciocolatii, ma faceau sa inebunesc. Mai ales , cand facea moaca de catelus plouat, atunci nu ii puteam refuza nimic, niciodata.

–         Ce zici de o pedeapsa pentru ca ai fost asa de rea ?

–         Hmm ! Suna amuzant, zise seducator !

–         Deci trebuie sa`mi prezinti cinci tinute, daca nu ma da`i pe spate, eu merg cu tine o zi la mall, daca nu faci ce vreau eu.

–         Bine ! Pregateste`te sa plangi, atunci cand vei cara o mie de pungi. Aaa, da si sa fii atent cu copilasii mei.spuse Al, care probabil, deja se gandea cum sa imi faca viata grea.

Am luat`o  in brate, stilul miresei, alergand cu ea, pana acasa. Am intrat pe geam, imi facusem un obicei, de cand mergeam in camera lui Alice, pentru a o privii, cand doarme. Am pus`o delicat pe pat si am vrut sa o sarut, dar aceasta m`a oprit, spunandu`mi ca avem un pariu.

Ah ! Sigur, voi pierde, dar totusi, trebuie sa ma controlez sa nu sar pe ea. Am inceput sa rad… Aceasta imi zise, ca nu vrea sa ma omoare din prima, asa ca a ales o rochie cuminte.

Sper ca glumeste, daca asta e cuminte, eu ma duc in armata, din nou. Alice purta o rochie neagra, ingrozitor de scurta, cu o vestuta rosie si o curea neagra. Era asa de sexi, cred ca salivam, pentru ca Al incepu` sa rade.

–         Ma gandeam ca aceasta tinuta , o voi purta la primul meu servici.

–         In niciun caz ! Nu vreau sa iti omor vreun coleg, care nu ar avea nicio vina, fiinca tu arati ca o zeita.

Aceasta se duse sa se schimbe, parca vad cu ce mai vine, voi murii. Ma va omori de tanar, bine am 100 si ceva de ani, dar totusi…. Alice puse si o melodie, Sex bomb.. Oh nu !

Urmatoarea tinuta era o rochie mai lunga si mov, stramta. Ii scotea in evidenta toate formele, care erau asa de delicioase ! Incepu` sa isi unduiasca corpul, apropindu`se de mine, oh nu e de rau! Aceasta ma impinse in pat si incepu` sa ma sarute salbatic. Am vrut sa continui, dar fara reusita, Alice voia sa castige pariul asta, nu ?

A treia oara ma lasase cu gura cascata, o rochie din material de blugi, scurta cu cateva fermoare. Era divina, arata ca Afrodita, Ali, daduse drumul la ventilator sau ce ? Parul i se misca in toate partile, dandu`i un aer sexi, ma tenta sa sar pe ea, dar nu. Nu as putea rezista maleficei mele iubite, intr`un mall. Asta ar fii mai rau, de cat sa muncesc cu Emmi, intr`un restaurant. Ar trebui sa`l tin pe Em departe de mancare, dar All e mult mai rau decat Emm.

A patra era o rochie bej cu zorzoane si cu o mica, finuta curea. Deci, voi fii primul vampir omorat din familia Cullen. Zici ca era o Barbie, defapt arata mai bine, ca blonda aia oxigenata. Acum vine a cincea, care va fi ultima si probabil cea mai cea, oh doamne, nu ! Nu`mi spune ca e adevarat ! De ce ma pedepsesti, doamne ? De ce nu iti e mila, de mine, slujitorul tau, vampir ?

Ea era intr`o rochie scurta, dar ingrozitor de scurta, deabia, daca ii acoperea fundul . Era neagra cu cateva pietricele albe, era o rochie minunata . Oh doamne, simt ca nu mai am puls ! Jazz, idiotul tu numai ai puls de 100 si ceva de ani, mi`am auzit constiinta. Acum se gasise, cand mai aveam putin si cadeam. Dintr`o miscare am luat`o pe Alice si am sarutat`o, numai puteam sa stau si doar sa ma holbez.

Ne`am pus in pat si am decis sa stam noaptea aceasta lenevind in pat,  si`a pus capul pe pieptul meu.  Desigur ca nu a putut sa nu inceapa sa topaia, ca a castigat pariul, oh doamne! Jazzi, sper ca ai cardul plin cu bani pentru ca tu stii ca Alli, e ca un tunami.

–         Abia astept sa`mi cumpar niste haine noi, pantofi, genti.incepu` sa`mi zica de vreo cateva firme de haine. Stii ar trebui sa iti luam si tie ceva.zise ea, provocator.

–         Ce`ai cu hainele mele ? Apropo stii mai e o saptamana, pana se termina vacanta, apoi inca doua saptamani de scoala si absolvirea .

–         A cata absolvire e pentru tine ?

–         Cine mai stie, oricum niciodata nu m`am indragostit de o fata, dar tu ai fost aproape ’’moartea mea’’.

As fii vrut sa`i zic ce s`a intamplat, dar nu as putea… Nu vreau sa ii spun ca suntem in pericol, s`ar speria si mi`ar face si mie mai mult rau. Aceasta ma invita la o vanatoare, hmmm, mi se parea o idee buna pentru a mai iesii. Totusi aveam o presimtire rea, ca se va intampla ceva . Treci peste asta, Jazz ! Va fi bine , m`am incurajat eu, singur.

M`am dus la Emm si i`am zis de presimtirea mea, acesta a zis ca vine cu noi pentru a fim siguri, ca vom fii bine. I`am avertizat si pe ceilalti si am plecat, simteam un alt miros. Poate doar mi se pare, in raza vea de observatie a aparut un urs. L`am prins repede si l`am impartit cu Alice, eu eram satul, fiinca vanasem, acum trei zile.

Deci se pare ca totusi nu se va intampla nimic azi, probabil am fost agitat din cine stie ce motiv, mult mai bine. Acum nu mai sunt ingrijorat, dar am putut vedea in ochii lui Alice, ingrijorarea si teama, oare ce vazuse. Am incercat sa ii trimit un sentiment de liniste si am reusit sa o mai linistesc. Dar ce spun eu, nu ma pot linistii nici pe mine. Iar am simtit acel miros, dar acum era mai puternic, era miros de vampiri. L`am alarmat pe Eddi, dar stati erau ei…

Emmet P.O.V :

La club am incercat sa ma mai apropii de Inna, dar fara reusita. E asa de rece, ca un cub de gheata si parca noi eram cei reci. Deci voia sa jucam dur, atunci domnisorica sa stii ca doua persoane pot juca acest joc. M`am asezat langa ea si i`am pus mana pe picior, desigur ca aceasta mi`a dat una.

–         Deci spune`mi mai multe despre tine…am zis eu.

–         In primul rand, nu te intereseaza, in al doilea rand lasa`mi in pace si vezi`ti de viata ta de copilas cu ursul tau plictisitor !

Tocmai s`a luat de domnul Flavy si m`a mai si facut copilas, pe mine, Emmet Cullen ? Oh nu ! Asta o va durea ! Am impins`o intr`un perete, cred ca fusesem cam dur. Mi`am apropiat buzele periculos de`ale ei, dar nu o puteam face, daca Alice se va supara pe mine. Pun pariu ca nu vrea aceeasi viata pentru Inna, cum o are ea. Nu isi poate vizita mama sau alte rude , ma rog, ma mir cum Inna nu si`a dat seama de schimbarea ei.  Cred ca Ali, a mintit`o ca si`a facut vreo schimbare de look sau mai stiu eu ce.

Cred ca ea era mai mult ca sigura ca imi voi unii buzele cu ale ei, dar eu mi`am schimbat dirictia spre urechea ei.

– Daca te mai iei de mine sau de Domnul Flavi, nu voi mai tine cont ca esti verisoara lui Alice.

Alice P.O.V :

Am simtit un fior pe sirea spinarii, si era multa ceata, am putut observa patru` siluete.

–         Alice ! tipa Jasper. Pleaca, acum !

Erau ei…. S`au intors…

Tinutele lui Alice: Tinuta 1

Tinuta 2, parca:))

tinuta 3

tinuta 4

tinuta 5

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Nota de autor: Sper sa va placa:* . Kisses and Rate! Si multe comentarii:*!

Dupa ce 10 persoane comenteaza, pun nextul…

25 Responses to “19 – Ally, castiga, din nou!”

  1. monika96 Says:

    primaaaaaaaaaaaaaaa

    • monika96 Says:

      deci…iti zic de pe acum comm-ul e dat de mia & monika
      Mia:super tare capitolul.e si lung cum imi place mie.
      te omoram deja cu faza cu rochiile.
      „Allu-Aly, promit ca nu iti mai zic niciodata Mini-Alli, dar nu te atinge de Dl Flavi, nu, te rog nu !tipa Emmi.” cat tine emm la ursul lui :))
      te omor ca te-ai oprit aici.
      Monika:super tare tot capitolul
      tare faza cu DL Flafi =))
      te omor ca te-ai oprit.

      ~Mia & Monika~ Pup :* si asteptam cap 20

  2. cristinna96 Says:

    Prea tare capitoluu`!:X

    Oare cine a veniiiit ?:-S

    Si Emmet cu Inna sunt prea tari :”> =)))))

    Cat am ras la faza cu Domnu` Flaviii`=))))

    Bestial capitol ::::xxxxx

    Astept next`u !!:-w

    :X >:D< :*:*:*

  3. nikki Says:

    Auzi fata dc ne lasi asa in suspans ?
    Aia care au venit sunt , Jane , ALex , Demetri si Felix ???
    CE bine imi pare pt DL Flafi >:)
    Oricum foarte tare cap :*

  4. Catalina Says:

    Dl Flafi ;)) . Dragut. Alice si Jazz sunt atat de draguti . Emmett cu ursuletul lui :X . Astept nextul . :*:* >:D< .

  5. Dede Says:

    super mega extra tare:x
    imi place cum suna Mini-Alii:)) iar Emm si ursuletul sunt cel mai tare cuplu:)):x

  6. Dy@nn@ Says:

    A patra era o rochie bej cu zorzoane si cu o mica, finuta curea. Deci, voi fii primul vampir omorat din familia Cullen. Zici ca era o Barbie, defapt arata mai bine, ca blonda aia oxigenata. Acum vine a cincea, care va fi ultima si probabil cea mai cea, oh doamne, nu ! Nu`mi spune ca e adevarat ! De ce ma pedepsesti, doamne ? De ce nu iti e mila, de mine, slujitorul tau, vampir ?
    Ea era intr`o rochie scurta, dar ingrozitor de scurta, deabia, daca ii acoperea fundul . Era neagra cu cateva pietricele albe, era o rochie minunata . Oh doamne, simt ca nu mai am puls ! Jazz, idiotul tu numai ai puls de 100 si ceva de ani, mi`am auzit constiinta. Acum se gasise, cand mai aveam putin si cadeam. Dintr`o miscare am luat`o pe Alice si am sarutat`o, numai puteam sa stau si doar sa ma holbez.:))
    dc te-ai oprit?superb cap:x
    pe cand cap 20?
    si fa cap dse 4 pg

  7. ammy Says:

    Mini-Alii?

    OMG e bestiala porecla =))

  8. ammy Says:

    Allu-Aly, promit ca nu iti mai zic niciodata Mini-Alli, dar nu te atinge de Dl Flavi, nu, te rog nu !tipa Emmi.

    nu. mai. pot. de . ras =))

  9. B. Says:

    ‘Cred ca ea era mai mult ca sigura ca imi voi unii buzele cu ale ei, dar eu mi`am schimbat dirictia spre urechea ei.

    – Daca te mai iei de mine sau de Domnul Flavi, nu voi mai tine cont ca esti verisoara lui Alice.’

    =)). :X.

    Ce se intamplaX_x.pune next!

  10. yarinn Says:

    pune cap 2:-w

  11. nik Says:

    ce rea e alice!!!!!
    si emmett!!!saraca inna cred ca hiperventila, eu una asa as face :))
    au venit volturii???
    superb capitolul si tot ficul, l-am citit cu sufletul la gura. felicitari:X:X:X
    acum asteptam nextul:D

  12. lavy Says:

    Auu :X
    e asha mijtooo
    da rea mai e alice…
    e super rau capitolu` asta
    si ce sa intamplat nici numai stiu ~X(

  13. Merwild Says:

    e pur si simplu fantastic capitolul
    ai niste idei minunate :)) debeea astept cap cand alice merge la shoping cu jazz

  14. stefy Says:

    nu vreau sa fiu rea dar „dupa 10 comuri un capitol”u tre sa ne faci pe noi sa ne dorim sa comentam,sa u ne putem abtine nu sa ne obligi ori santajezi…la inceput mia plaqut dar acum nu prea pt k prea ai copiat multe chestii de la bella si edward si leai dat lu alice si jasper si prea ai intortocheat totu vum ai vrut tu…rose nu ami e cu em?poi ea la transformat si se iubesc…sex cu bella si jke?adik viol k eu asta inteleg…edward lar fi omorat…dak aku e gravida bella,renesmee cn kkt mai e?vampiri kre nu lucesc la soar,dorm si manak?kum s faca copii dak ei sunt ca si morti?ciudat si km complikt si imbarligat dar iteresant(p.s.e doar parerea mea sper k veti sti so respectati)

    • monika96 Says:

      draga stefy sa iti explic eu niste lucruri.nu vreu sa zici ca sunt rea.
      deci…in primul rand nu a copiat de la edward si bella absolut nimic.daca da te rog sa-mi spui si mie ce.
      in al doilea rand renesmee este fiica bellei si a lui edward,ea apare si in Zori de zi (a 5-a carte)
      partea cu”vampiri kre nu lucesc la soare,dorm si manak” este luata din VD (vampire diaries/jurnalele vampirilor pe romaneste) daca te-ai uita ai vedea ca acolo asa sunt vampiri.
      si nu inteleg ce ai vrut sa zici prin faza cu jake si bella.
      acum eu nu te acuz ca ti-ai lasat parerea,eu doar am vrut sa-ti explic cum sta treaba in acest fic

    • Gastric Sulphure Says:

      Cat iubesc cum toata lumea este atat de critica .
      Stefy , te rog frumos sa imi arati o lucrare de a ta , sa vedem cam cat de celebra esti tu ca sa faci aceste tipuri de comentarii . Chiar mi-ar placea sa iti vad munca .

    • cristinna96 Says:

      Tu geniule care esti.
      Sa`ti zic ceva, sa nu zici ca sunt rea.
      Dar tu de ce te bagi in seama?
      Nu crezi ca e treaba ei ce face cu FIC-UL EI ?/:)
      Daca esti asa desteapta de ce nu te apuci si tu de scris?Chiar vreau sa-ti vad creatiile alea „geniale”.
      Ce ti se pare ca a copiat de la Edward si Bella? Fat-o pe tine te doare capu` Rau.
      Cred ca nu stii nimic despre Twilight daca tu zici ca a copiat de la Ed si Bella. NU SEAMANA DELOC CU RELATIA DINTRE ED SI BELLA. Poate asta ai visat tu.:)

      Si poate sunt creierii tai prea imbarligati si deaia nu poti sa intelegi fic-ul .Creierul tau e prea mic pentru a intelege. Daca nu-ti place numai intra.;)

      P.S. = E doar parerea mea sper sa stii sa o respecti. 🙂

    • Dy@nn@ Says:

      mai fetit-o
      Marty scrie foarte bine
      si daca nu iti place ce mai cauti aici?

  15. yllly Says:

    mama ce scandal a fost mai sus doamne…:)):))
    super capitolul marty :*:*
    da cate tinute are nene alice a luat-o si mai rau pe campii :)):))


  16. eu nu cred că mai sunt suficient de coerentă încât să comentez…

Lasă un comentariu